Brunkål….Nej tak!

Torsdag den 11. april var der afslutning på sæsonen for garderstue. Dette er sædvanligvis blevet markeret med spisning af brunkål.

I år ønskede medlemmerne dog at få en anden spise. Bestyrelsen valgte derfor at prøve biksemad med tilbehør.

Kl. 18:30 præcis var der samlet 21 sultne gardere, klar til at gøre indhug på biksemaden; men så nemt skulle det ikke være. Som noget utraditionelt havde bestyrelsen nemlig også arrangeret foredrag om letbanen, hvorfor der var inviteret en gæst til at holde foredrag om denne. Efter en lille times oplysning, med mange spørgsmål fra de tilstedeværende, kunne man høre i krogene at maverne ikke bare knurrede….de rumlede!

Nils og Sendy svedte i køkkenet, med at lave fade klar med biksemad og spejle æg. Der var dog alligevel god ro og orden i køen til madbordet, hvor næsten 15 kg biksemad og et halvt hundrede spejlæg, forsvandt i gardermaverne inden sulten var stillet. Det eneste der ikke fandt nåde var rugbrødet, som der ikke var den store søgning på.

Da kaffen kom på bordet og snakken faldt lystigt, var der enkelte der nok mente at have spist lidt vel rigeligt meget. Alle var dog enige om at det havde været meget velsmagende, og sendte de bedste tanker til kokken på Café Dalkilden som havde lavet den gode biksemad.

Udgivet